Wedding Cake Design

Omdat het aansnijden van de bruidstaart een onvergetelijk en veel gefotografeerd moment is, streven we ernaar om voor jullie dé droomtaart te ontwerpen die niet alleen prachtig is om naar te kijken maar ook je smaakpapillen in de watten legt.

't Suikerhuys is gepassioneerd door smaken en vullingen die uw bruidstaart net dat extra meegeven. Bij 't Suikerhuys gebruiken we Belgische kwaliteitsproducten en streven naar uiterste versheid.

Bij ons mogen jullie zich verwachten aan een persoonlijke aanpak.  Jullie bijzondere dag verdient immers een speciale taart en wij zullen er voor zorgen dat dit de bruidstaart van julllie dromen wordt door een ontwerp te creëren die bij jullie trouwdag en persoonlijkheid past. 

't Suikerhuys zal zijn uiterste best doen om te voldoen aan uw wensen. 

Het is immers jullie grote dag!

Bruidsproeverij

Om de zoektocht naar het perfecte ontwerp gemakkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een bruidsproeverij.

Tijdens de proeverij bespreken we jullie wensen en tekenen we al een eerste ontwerp uit.  Jullie kunnen ondertussen proeven van onze heerlijke smaakcombinaties bij een glaasje cava of tasje koffie. Een bijhorende sweettable? We bespreken graag de mogelijkheden.

Nadien ontvangen jullie de vrijblijvende offerte.  

Aanpassingen aan het ontwerp, aantallen, smaken, etc. zijn mogelijk tot 10 dagen voor de bruiloft.  We stellen ons graag flexibel op.  Bij bevestiging van uw bestelling met een voorschot, zetten we de datum voor u vast.

De deelname aan de proeverij bedraagt 35.00 EUR maar wordt in mindering gebracht indien u bij ons zou bestellen.  

We verzekeren u dat elke creatie uniek is en op maat gemaakt. De taart wordt met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail.

Onze prijzen starten vanaf 8.00 € per persoon, met een minimumprijs van 300 €, en zijn afhankelijk van omvang, smaken, vullingen, bloemen en decoraties.

Zijn jullie geïnteresseerd in een vrijblijvende proeverij?

Boek dan nu jullie plekje op een van onze eerstvolgende proeverijen door te klikken op onderstaande knop.

Proeverij boeken

Jaarlijks verlof 2024
31 maart tem 14 april
25 augustus tem 10 september
25 december tem 8 januari 2025