Cake Design by Cathy

Sinds 2012 maakt 't Suikerhuys diverse op maat gemaakte  taarten.  In het atelier gevestigd in het Limburgse Overpelt wordt er met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail.  't Suikerhuys is gepassioneerd door het creëren en cateren van eetbare kunstwerken voor bruiloften, feestgelegeheden, evenementen en bedrijfsfeesten.

Door groeiende vraag naar custom made taarten en fantastische opdrachten voor oa.  Cirque De Soleil, JBC, Blind Getrouwd, Bosland, Lola Liza, Batibouw, Familie (VTM), en vele andere bedrijven zorgden er snel voor dat vandaag over heel Vlaanderen gevraagd wordt naar de creaties van Cathy Vanmechelen, cakedesigner en eigenares van 't Suikerhuys.

In oktober 2017 werd 't Suikerhuys benaderd door House of Weddings, het kwaliteitslabel onder de trouwleveranciers.  Zij groeperen de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.  De kers op de taart!

Op 15 februari 2019 won 't Suikerhuys de titel:  'Wedding Cake Designer 2019' op de Belgische Wedding Industry Awards​.  Een ware bekroning! 

Over Cathy Vanmechelen

Na een creatieve schoolcarrièrre in de audiovisuele kunst, Event & Projectmanagement en een bijkomende opleiding in Brood & Banket startte Cathy  in 2012 't Suikerhuys op.  ​

Cathy is mama van Lily & Robbe en woont met haar kids in Pelt, waar aan huis het atelier van 't Suikerhuys zich bevindt.
Opgelet voor je schoenen als je langkomt, of Dobby de Golden Retriever gaat er mee aan de haal :)

Sinds de zomer van 2020 maakt Joke Verleene, een oude schoolvriendin, deel uit van 't Suikerhuys en steunt zij Cathy in het atelier.