• Workshops

  CHECK IT OUT!

  Wil je nieuwe technieken leren? Of gewoon zin in een gezellig bakken en decoreren?

  Ook hobbyisten en newbies die graag een namiddag vullen met het maken van een fantastische themataart, bloementaarten of aan de slag willen met de laatste trends, zijn zeker welkom!

  Workshops 
 • Cursussen

  LET'S TALK CAKE!

  Til je cakebusiness naar een nieuw en hoger niveau! In deze cursussen leg ik je stap voor stap uit hoe je meer vrijheid kan creëeren in je cakery en toch meer kan verdienen! Heb je net de stap gezet? Of zoek je toch een manier om meer variatie in je zaak te brengen en daardoor meer winst te creëeren? Klik hier onder om te ontdekken wat allemaal mogelijk is!

  Cursussen 
 • Marlies

  Nog eens heel erg bedankt voor de fijne workshop! Altijd fijn om de persoon achter het gebak te leren kennen, vooral als dat iemand is waar je als ’jonkie’ (of zo voelt het soms toch nog steeds een beetje na 2,5jaar) naar opkijkt ;-) 

  We hebben nog verschillende dagen met de familie genoten van het gebak, en ik ga vooral nog lang geniet hebben van enkele praktische tips die ik opgestoken heb, bedankt! Heel leuk dat de workshops zowel voor beginners als gevorderden waardevol zijn!

 • Veronique

  Wat een zalige workshop was dat! Echt een fijne middag met topuitleg en zoveel bijgeleerd! Ik ben echt blij met het resultaat! Dankzij jouw prima begeleiding!